För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets företagare i Lekeberg utsedd!

Publicerad 12 jun 2019

Björn Sahlqvist kommer att representera Lekeberg i länsfinalen som går av stapeln den 22 augusti. Där kommer de att konkurrera med övriga lokala vinnare av Årets Företagare. Vinnaren i länet får sedan representera Örebro län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.  

För att kunna bli Årets Företagare måste man uppfylla ett antal kriterier. Läs mer om kriterierna här https://www.foretagarna.se/af/arets-foretagare/kriterier/

Juryns motivering:

På ett lyckosamt sätt bygger Björn Sahlqvist bostäder i sin hemkommun. Dessa bostäder fyller människors olika behov av boende och nybyggnationer möjliggör en rotation på bostadsmarknaden. Satsningarna gagnar - förutom den enskilda människans behov av boende -  även samhällsnyttan och en positiv samhällsutveckling i Lekebergs kommun. Sammantaget gör detta Lekebergs kommun till en mer attraktiv plats att leva, verka och bo på.

Fler nyheter från Företagarna