För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Örebro

Publicerad 12 jun 2018
PRESSMEDDELANDE 2018-06-11

Årets Företagare Örebro utsedd!

På Företagarnas sommarlunch idag utsågs Årets Företagare Örebro. Vinnaren 2017 heter Roger Hjälm som driver företaget Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog (Katrinelund i Hjälmaren AB). Stort grattis!

Motiveringen lyder:

”Årets vinnare har ett stort engagemang i det lokala näringslivet och en fantastisk förmåga att skapa samarbeten med andra företag och organisationer, lokalt och regionalt. Årets vinnare har också med sitt goda ledarskap utvecklat ett lönsamt bolag i tillväxt och är en viktig innovativ aktör för turismen runt Hjälmaren. Med passion och hjärta för sitt entreprenörskap är årets vinnare en sann inspirationskälla och förebild.”

Roger Hjälm/Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog är således Örebros representant i regionsfinalen för Årets Företagare. Vem som blir länets representant till riksfinalen i oktober avgörs den 29 augusti på Örebro slott!

För att kunna bli Årets Företagare måste man uppfylla ett antal kriterier. Läs mer om kriterierna här http://www.foretagarna.se/medlemskap-formaner/arets-foretagare/kriterier/

För ytterligare information, kontakta: Johan Bollman, Ordförande Företagarna Örebro, 070-508 69 75, johan@bollmaninvest.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna