För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Affärsexpedition drar till fjällen!

Publicerad 23 jan 2018
Företagarna och Möckelnföretagen har arrangerat nätverksresan Affärsexpedition i Säfsen 2016 och 2017. Inför 2018 vill vi ta Affärsexpeditionen till nya höjder tillsammans med Skistar. Den 27-29 september ”drar vi till fjällen”, närmare bestämt Lindvallen i Sälen.

Det har varit en succé för deltagande företag som i våra undersökningar delgett oss en ”nöjd kund index” på hela 92%. Så många som 52% gjorde minst en affär under evenemanget.

När vi nu den 27-29 september åker till Lindvallen i Sälen finns ett fantastiskt boende i mysiga Timmerbyn, mötesplatsen Experium med plats för konferens, måltider, fest och aktiviteter samt en utomhusmiljö med många alternativ för årets expedition.

Vi fortsätter att utveckla ”stugsafarin” till en ännu större del av programmet. Det finns bara plats för 14 stugvärdar så vänta inte för länge med att boka. Målsättningen är att alla ska hinna besöka alla stugor denna gång.

Inom kort presenterar vi programmet i sin helhet men du kan redan nu boka din plats eller en hel stuga för företaget.

Välkommen till ett företagsevent med fokus på affärer!

Fler nyheter från Företagarna