För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Örebro län 2018!

Publicerad 29 aug 2018
”Han kan, han vill och han vågar!”- Roger Hjälm utsedd till Årets Företagare Örebro län 2018!

Under högtidliga former på residenset i Örebro utsågs idag Årets Företagare Örebro län 2018. Företagarnas regionchef Hanna Jonasson och landshövding Maria Larsson delade ut priset till en något chockad vinnare; Roger Hjälm och Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog!

Motiveringen lyder;
Genom kreativitet, fingertoppskänsla, ödmjukhet, förmågan att skapa goda samarbeten och ett enormt driv har Årets Företagare visat att; ”Vill man, så kan man”. Och han kan, han vill och han vågar! 

Årets Företagare har lett företaget genom en stor förändringsresa. En resa som började i en liten enkel sjöbod och som under åren kommit att bli en av Sveriges bästa sommarkrogar enligt White guide med gästgiveri, spa och många spännande upplevelser. Sedan 2011 år har både omsättningen och antalet anställda ökat kraftigt och med stort fokus på natur, miljö och lokalproducerade råvaror gynnas även andra företag av utvecklingen som Årets Företagare har bidragit till.

Årets Företagare har också visat ett stort engagemang för andra delar av länet genom sina initiativ, för andra företag, organisationer och evenemang. Han har höjt sin röst i viktiga frågor för branschen, inte minst gällande kompetensförsörjningen genom bland annat debattartiklar och initiativ som Kockduellen för att entusiasmera yngre förmågor att intressera sig branschen.

Årets Företagare är en sann entreprenör, förebild och uppskattad samarbetspartner som fick många att brista ut i hyllningskör när det lokala priset av Årets Företagare Örebro delades ut.

Det är med stolthet som juryn utser Roger Hjälm och Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog till Årets Företagare i Örebro län 2018.

 ______________________________________________________________________________

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 19 oktober i Stockholm.

De lokala vinnarna av Årets Företagare som gjorde upp i finalen;

  • Årets Företagare Lekeberg; Håkan & Gunnel Wahlstedt, Hidinge Gård
  • Årets Företagare Örebro, Roger Hjälm, Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog
  • Årets Företagare Kumla, Magnus Ericson, Kavat
  • Årets Företagare Hallsberg, Lars Wahlström, Vretstorp teknik & montage
  • Årets Företagare Karlskoga, Per-Olof och Dan Svantesson, Epos Träindustri
  • Årets Företagare Askersund; Jan, Henrik & Dan Andersson, Bertil Andersson i Hammar Åkeri
  • Årets Företagare Nora; Nils-Erik Nordblom, Viktor Liw, Rolf Krigsman, Lars Sundqvist och Andreas Dahlin, Dianor
  • Årets Företagare Lindesberg, Martin Beme, Bergslagsdelikatesser

 

För ytterligare information, kontakta:  
Hanna Jonasson på 070-788 74 24 eller hanna.jonasson@foretagarna.se

Fler nyheter från Företagarna