För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna på valturné- nu snart i Örebro och Nora!

Publicerad 5 apr 2018
Under våren 2018 besöker Företagarna 41 orter på tre månader för att diskutera näringslivspolitik med företagare och politiker i regionen.

I april pågår flera spännande aktiviteter här i Örebro län. Bland annat arrangeras guidade bussturer med politiker och företagare samt debatter både i Nora och Örebro. Här ges politiker möjlighet att göra företagsbesök och diskutera företagares behov av aktuella ämnen som brist på kompetens, krångliga regler, brott mot företagare och arbetsgivaravgifter.

-          ”Man förändrar inte världen bara genom att köra en buss genom hela Sverige men det är ett bra sätt att väcka engagemang och föra ihop politiker och småföretagare säger Anna Libietis som är ansvarig för Företagarnas valturné. Företagarna gör undersökningar och har hela tiden kontakt med småföretagare, vi är en värdefull kunskapsöverförare för politiker som vill förstå företagares behov bättre.

Här kan du anmäla dig till Aw, mingel och maktkamp i Örebro den 9/4; 

https://www.foretagarna.se/event/orebro-lan/2018/april/maktkampen-orebro/

Här kan du anmäla dig till valfrukost med politiskt debatt i Nora den 10/4;  

https://www.foretagarna.se/event/orebro-lan/2018/april/valfrukost-nora/

Fler nyheter från Företagarna