För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Städdagar och fixarhelg 6 – 12 maj

Publicerad 15 apr 2024
Dags att städa i Piteå! Vintern tar slut och då kommer ting fram som behövs snyggas till. Vi har därför tillsammans beslutat att vi ska ha städat och snyggat till hos oss till den 6 - 7 maj för företag/organisationer/kommunen och sen 8 - 12 maj lyfter vi fixarhelg för privatpersoner.

Städdagar 6 - 7 maj

Nu ska det lagas, sopas, plockas skräp och klottersaneras i stadskärnan. Städdagar är ett initiativ från Piteå kommun och Företagarna i Piteå tillsammans med handelsföretagen. Städa görs ju hela tiden men ofta när staden sover. Vi vill synliggöra det jobb som görs och samla gemensamma krafter för att skapa en attraktiv stad. Snön är nu borta och inför sommarsäsongen. Vi tänker att vi med gemensamma krafter kan laga och städa på ett trevligt sätt, både ung som gammal. Ren kärlek till oss alla.

Fixarhelg 8 - 12 maj

Nu är det dags att rusta upp hemma, i stugan, på tomten och i områden. Vi snyggar till i Piteå! Vad behöver du för att fixa hemma i helgen? Våra handelsföretag och företag med koppling till handeln har fina fixarerbjudanden för att du ska kunna förgylla ditt hem, din stuga, din trädgård eller något annat som du vill fixa inför sommaren.

Aktiviteter

  • Aktiviteter söker - Inför helgen vill vi lyfta olika aktiviteter som händer. Både om ni hittar på något eget men också på olika teman som ni hittar via länken. Vi har skapat några saker som vi tänker är enkla och drar besökare. Det är först till kvarn som gäller, klicka i det ni hänger på. Vi återkommer så fort vi stämmer av och meddelar om ni fått det eller ej.
  • Brödpåsar 500 st - Under onsdagen, den 8 maj, kommer vi att dela ut brödpåsar på temat "energi till fixarhelgen" . På påsen kommer vi att fästa en lapp med helgens kampanjer, erbjudanden och aktiviteter. Vi vill nu fylla "reklamlappen" med en massa saker och marknadsföring. Vad kan ni bidra med? In och anmäl vad.

Här anmäler ni er till eventet >>

Vad vi förgyller mer med under helgen:

  • Brödpåsar - Vi kommer att dela ut brödpåsar och sprida budskapet om helgen.
  • Klädbytardag – Under fredagen anordnar vi en klädbytardag i stan.
  • Marknadsföring – Evenemang skapas, där vi belyser helgen och lyfter er som deltar via sociala kanaler.
  • Vi tittar även på – Aktiviteterna ovan och från er. Men mer information kommer när detta är klart.

Önskar ni vara med under helgen? Anmäl er här!

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta
Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå
cecilia.lindstrom@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna