För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De blir nya styrelsemedlemmar i Företagarna Luleå

Publicerad 26 mar 2021
På årsmötet kunde Företagarna Luleå konstatera att medlemsantalet ökat under 2020. Dessutom skedde några byten av personer i styrelsen.

Vid senaste årsmötet var det dags för Björn Kullberg, Kirill Kuzhelko samt Anneli Selberg att lämna, och Anders Hermanson (BnearIT), Josephine Wänelöf (Grit Media) och Sarah Gottholdt, (Sago Resurs) tar plats i styrelsen. Årsmötet innehöll också en presentation av verksamhetsaktiviteten inför 2021 - ett år som fortsatt delvis kommer att påverkas av pandemin.

– Företagarna Luleås betydelse för näringslivet är viktigare än någonsin i dessa tider. Vi hälsar nyvalda starka styrelseledamöter välkomna. De kommer tillsammans med redan valda och rutinerade ledarmöten bidra till att vi kan vara aktiva för våra medlemmars behov trots den pågående pandemin, säger Maria Söderberg, ordförande och fortsätter:

– Det känns otroligt bra att få välkomna Anders, Josephine och Sarah in i Företagarna Luleås styrelse, de kommer starkt bidra med sitt engagemang och branschkunnande.

 Styrelsen:

Ordförande: Maria Söderberg (DARE Consulting)

Vice Ordförande: Anders Hermanson (BnearIT)

Ledamöter:

Erik Abbing (3eflow)

Karin Klockare (Yours)

Josephine Wänelöf (Grit Media)

Sarah Gottholdt (Sago Resurs)

Stefan Rönnbäck 

Veronica Apelqvist (BD Fisk)

Valberedning: Reidun Holstad Johansson (sammankallande) och Anki Hjerpe

Taggar
Fler nyheter från Företagarna