headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarna Boden söker ny verksamhetsledare

28 jan 2020
Nytt år och nya möjligheter, både för oss företagare och för organisationen Företagarna.

Hos oss på Företagarna Boden är vi mitt i vår galaplanering (du har väl bokat biljetterna till 22 februari?) och laddar också för föreningens årsmöte i mars. Förutom de två stora arrangemanget så gör vi också några mindre, läs mer om dem på vår Facebook-sida.
 
Rikard ska vara tjänstledig på halvtid!
Jag måste också berätta för er medlemmar att vår verksamhetsledare Rikard ska ha tjänstledigt på 50% från våren och sex månader framåt. Startdatum för hans ledighet beror på lite olika faktorer, bland annat när vi hittar någon som kan komplettera honom.
 
Vi söker alltså en verksamhetsledare på konsultbasis eller som anställd på 50% med start under mars/april och sex månader framåt. Har du några tips får du gärna höra av dig till Staffan Lind eller Monica Helin från styrelsen.
 
Är du den vi söker?
Tanken är att vi ska hitta en person som jobbar med alla de frågor vi driver tillsammans med handeln. Vi vill hitta en person som kan föra dialog med ”handlarna”, vara ute och träffa företagen och prata om vad vi ska göra under året, hur verksamheten ska finansieras och vad dem behöver hjälp med. Vi hoppas också att personen, tillsammans med Rikard, kan arrangera våra evenemang och kampanjer på stan och även våra medlemsaktiviteter.
 
Det är med andra ord ett riktigt roligt jobb med massor av kopplingar till företagare och utvecklingen av Boden och Bodens centrum. Du som söker jobbet bör vara kommunikativ, ha någon typ av vana från företagande eller företagare, se positivt på Bodens utvecklingspotential och stolt kunna representera Sveriges starkaste företagarfamilj Företagarna. I övrigt måste du såklart ha körkort och tillgång till egen bil och stor vana av att jobba via dator och med de vanligaste programmen som förekommer där.

Har du tips?
Vi vill såklart gärna få hjälp av dig som medlem att hitta en ny stjärna som kan lyfta vår organisation ytterligare. Tipsa oss så fort du kan genom att maila eller ringa Staffan (staffan@editerat.se, 070-3162011) eller Monica (monica.helin@amhigo.se, 070-5572546).

Staffan Lind
Ordförande, Företagarna Boden

Staffan Lind.jpg

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap