headphones newspaper video-player

Hemvändardag 27 december

5 dec 2018
Kiruna saknar dig!

Den 27 december arrangeras en Hemvändardag i Kristallen, vårt nya fina stadshus.

Varför har vi på Företagarna valt att engagera oss i detta?
Jo, vi vill såklart att Kiruna ska växa, vi vill bli fler företagare, fler entreprenörer och därför behöver vi bli ännu fler Kirunabor.

Rapporterna från Arbetsförmedlingen visar på de lägsta arbetslöshetssiffrorna i Kiruna sedan mannaminne. Detta är givetvis glädjande, våra medborgare är ute i jobb, Kiruna kan erbjuda arbete till de allra flesta. Men det leder också till en del bekymmer.
Våra företag hittar inte de kompetenser de behöver till sina företag i Kiruna, vilket innebär att man behöver rekytera personal utanför kommungränsen, då uppstår ett annat bekymmer, nämligen bostadsbristen.

Nu börjar byggandet i nya Kiruna C dra igång på allvar, Stadshuset står på plats, Kulturhuset börjar växa fram liksom kvarter 1 där det ska byggas både offentliga lokaler och bostäder. Hotell ska börja byggas i vår liksom flera andra kvarter som ska innehålla både bostäder, butiker och andra offentliga lokaler. Vi går en ytterst spännande tid till mötes.

Vi behöver bli fler i Kiruna, vi behöver människor med driv och lust att bidra till att vårt nya Kiruna växer fram, så därför uppmuntrar vi er alla som är i Kiruna under er julledighet att ta er ner till Kristallen, titta in i vårt nya fina stadshus och se vad Kiruna kan erbjuda Dig och Din familj. 

Vem vet, kanske just du är en av dem som flyttar in i de nybyggda lägenheterna på Luossavaara eller i nya Kiruna C.

Välkommen till Kristallen den 27 december mellan 12-17.

/ Jessica
Tf. Versamhetschef Företagarna Kiruna

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD