För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Bodens nya styrelse

Publicerad 6 apr 2018
Under torsdagskvällen höll Företagarna Boden årsmöte på Bodentravet. På årsmötet avhandlades föreningens ekonomi, verksamhetsplan och val till styrelsen. Valberedningens förslag med tre nya styrelseledamöter och en ny ordförande gick igenom.

Årsmötet arrangerades under Bodentravets tävlingskväll. Mötet hölls i anrika Gustavs Loge.

Inför årsmötet hade valberedningen som då bestod av Roger Niemi och Erik Hägglund föreslagit en ny ordförande samt tre nya ledamöter. Årsmötet valde att besluta i enlighet med valberedningens förslag. Företagarnas Bodens styrelse för verksamhetsåret 2018-2019 ser där med ut såhär:


Staffan Lind (Editerat), ordförande (ny)

Maarit Åström (Salong Stil), vice ordförande

Erik Jakobsson (Kontex), sekreterare (ny)

Eva Hansén (Hanséns Bil & Maskin), ledamot (ny)

Peter Uneby (Team Sportia) ledamot

Monica Helin (aMHigo), ledamot (ny)

Zia Haydari (Take a Chance), ledamot 

Nya namn i styrelsen är Eva Hansén, Erik Jakobsson samt Monica Helin. Staffan Lind är också ny ordförande, och efterträder därmed Peter Berkfors som suttit som ordförande i två år.


-Att axla ordförandeposten känns både spännande och inspirerande. Föreningen har en fantastisk verksamhet men också många utmaningar. Det är valår och det innebär att det är viktigt att våra medlemmars röster hörs såväl nationellt som lokalt. Vår samverkan med Bodens Kommun kan stärkas ytterligare. Vi har många gemensamma frågor där vi tillsammans kan fortsätta göra Boden till en attraktiv plats att både bo och vara företagare i, säger Staffan Lind, nyvald ordförande.


Valberedningen kompletterades även med två nya namn, det gör att valberedningen nu ser ut såhär:


Roger Niemi (Colorama), sammankallande

Marie Öhman (Önska)

Erik Hägglund (Assistansteam)

Patricia Karlsson (Team Tools Sweden)

Taggar
Fler nyheter från Företagarna