För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Draknästet Light

Publicerad 30 nov 2017
Företagarna Kiruna arrangerade idag Draknästet Light för UF-företag i Kiruna och Gällivare.

Vi på Företagarna Kiruna tycker UF-företagandet är fantastiskt viktigt för vår framtida försörjning av entreprenörer och företagare. Därför valde vi att arrangera Draknästet light för UF-företag i Kiruna och Gällivare.

Vi hade 9 företag och ca 25 elever som deltog under förmiddagen den 30 november för att pitcha sin idé för våra tre "drakar" i juryn.
Juryn bestod av Jörgen Svonni - Sparbanken Nord, Elisabeth Andersson - Norrfolket AB och Mikael Pudas - NMV Group.

Det fanns gott om bra idéer och företag på plats och precis som vår jury sa då de skulle tillkännage vem som vunnit pitchen för dagen så känns det att vår framtid känns trygg med bra, vältaliga och fantastiskt duktiga ungdomar.

Vinnare för dagen var Matilda Hannu, Alva Tavenikku och Moa Kristansen som tillsammans driver Boozt UF i Gällivare. Grattis till Er!

Men vi säger också grattis till alla er som deltog under dagen. Ett fantastiskt bra jobb av er allihopa.
Vi förstod att ni alla jobbat på bra med att få in affärsplaner i tid, öva för pitchen och sedan ställa er framför vår jury. Grattis till er allihopa! Bra jobbat!

Fler nyheter från Företagarna