För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Näringslivsveckan 2016

Publicerad 14 apr 2016
V 41 kommer fyllas med aktiviteter riktade till dig som är aktiv inom Kirunas näringsliv.

Näringslivsveckan i Kiruna , v 41, har till uppgift att alla entreprenöriella härliga människor vi har i Kommunen ska kunna träffas, lyssna till andra, byta erfarenheter, mingla och ibland bara umgås.

Varför inte mingla på Kirunaminglet, kanske är just hon eller han där, som du sökt länge. Kanske kan affärsnätverket BNI vara just din kanal till det lokala näringslivet.

Ta reda på hur Almi, ABI eller North Business Arena kan hjälpa dig i ditt företagande. Söker du personal eller kanske jobb, ja då är ju jobbmässan Karriär och Framtid ett måste under veckan.

Lyssna till föreläsningar kopplade till entprenörskap på Pecha Kucha eller lyssna till Nyamko Subani på det öppna Rotarymötet. LKAB, Kiruna Kommun och TVAB kommer att tala om Hållbarhet ett ytterst viktigt ämne i dagen företagande.

Företagarna arrangerar rundabordssamtal med kommunala tjänstemän och politiker på olika för näringslivet viktiga frågor.

Du kan välja att natthandla ute på stan och grilla över öppen eld i våra eldar och veckan avslutas med en After Work på Camp Ripan.

Veckan är alltså fylld av bra och roliga aktiviteter...

Du kan väl inte missa detta?

Taggar
Fler nyheter från Företagarna