För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Enköping 2020 är utsedd

Publicerad 3 maj 2021
Vinnaren av Årets Företagare i Enköping 2020 är Henrik Andersson, G Construct AB.

Företagarna Enköping delar ut Årets Företagare för att vi vill lyfta fram människorna bakom företagen. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha. 

Motivering:

Henrik Andersson, G Construct får utmärkelsen Årets Företagare 2020 för att ha framgångsrikt byggt upp, bland annat ett flertal lönsamma bolag i Enköping. Hans starka driv som entreprenör gör att han omsätter idéer till verklighet och därmed skapar många arbetstillfällen för alla Enköpingsbor. Han är en av initiativtagare till föreningen Victoria, vars syfte är, att ge barn med särskilda behov, möjligheten att "Utveckla sitt allra bästa jag".

Han ser möjligheter i det mesta, och ställer om när det behövs. Senaste företaget, ökning med 160 msek på bara 4 år. och en personalökning från 1 till 20 pers under samma tid.

Henrik är en ödmjuk person, som ställer upp för företagen i Enköping och hjälper till med att förbättra kontakten mellan företagen och kommunen. Han är väldigt engagerad i föreningslivet, med stöd till kommunens ungdomar. Henrik är verkligen en sann förebild för många i Enköpings kommun.

Fler nyheter från Företagarna