För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Lotta Carlsson är Årets Företagare i Södermanland 2021

Publicerad 17 jun 2021
I dag utsågs Lotta Carlsson, Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB, till Årets Företagare i Södermanland. Lotta är en framgångsrik företagare som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i sin verksamhet.

Priset Årets Företagare delas ut av organisationen Företagarna och går till en företagare som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.  

Så här motiverade juryn utnämningen: 

Årets Företagare i Södermanland är en sann ledare och förebild som genom ett stort personligt engagemang och ett starkt målinriktat driv, byggt ett företag med mycket god lönsamhet och stabil tillväxt. Samhällsengagemanget visar sig tydligt genom delaktighet i studieplaner för de lokala ekonomiutbildningarna, detta för att studenterna ska bli mer anställningsbara efter examen. Vinnaren visar prov på kreativitet och förnyelse, i en vanligtvis konservativ bransch. Genom samarbeten gör vår vinnare det möjligt för sina kunder att erhålla finansiering i situationer där det är svårt att få traditionell bankfinansiering.   

Årets Företagare i Södermanland 2021 nöjer sig inte med att hålla jämna steg med utvecklingen inom sitt område, hon leder den.  

Årets Företagare i Södermanland är Lotta Carlsson, Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB.  

Med titeln i sin hand som Årets Företagare i Södermanland har nu Lotta Carlsson chansen att ta hem titeln som Årets Företagare i Sverige. Riksfinalen går av stapeln den 15 oktober 2021 och hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Redan nu kan du anmäla ditt intresse och få förtur till biljettsläppet. Här finns mer information om Årets företagare 

 

Juryn för Årets Företagare i Södermanland 2021 bestod av:  

  • Hannah Larsson, Kvalité Häst och Hund Mälardalen AB, Årets Företagare i Södermanland 2020 
  • Christoffer Haglund, Bygg och Markelit, Årets Unga Företagare i Södermanland 2020 
  • Beatrice Ask, landshövding Södermanland 
  • Mathias Bardland, ledamot, Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län
  • Kerstin Aviander, projektledare Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län
  • Bengt Bengtsson, ordförande Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län 
  • Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län 
Fler nyheter från Företagarna