podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Keihan Darvishi och Attila Farkas är Årets Unga Företagare i Västmanland 2021

Publicerad 7 jun 2021
I dag utsågs Keihan Darvishi och Attila Farkas med sitt företag, Proffas i Mälardalen AB, till Årets Unga Företagare i Västmanland. Utmärkelsen går till dessa unga framgångsrika företagare på orten som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i verksamheten.

Priset Årets Unga Företagare delas ut av organisationen Företagarna till en entreprenör under 35 år som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.  

Så här motiverade juryn utnämningen: 

Årets Unga Företagare i Västmanland har ett otroligt starkt driv, inte bara när det gäller utveckling av det egna företaget, utan även när det gäller att skapa bättre förutsättningar för sina medmänniskor. Våra vinnare har gjort en riktig resa där de själva berättar om planen som fanns att genomföra ett värdetransportrån till att nu i stället fånga upp människor som står långt från arbetsmarknaden och erbjuda dem ett jobb. Något som inte vore möjligt utan en stark tro på människor och en stolthet över den resa de själva har gjort. Ett jobb kan verkligen vara räddningen i en människas liv, vilket en av våra vinnare är ett levande exempel på.  

Årets Unga Företagare i Västmanland är Keihan Darvishi och Attila Farkas, Proffas i Mälardalen AB.  

Med titeln i sina händer som Årets Unga Företagare i Västmanland har Keihan Darvishi och Attila Farkas nu chansen att ta hem den prestigefyllda titeln som Årets Unga Företagare i Sverige. Riksfinalen går av stapeln den 15 oktober 2021 och hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Redan nu kan du anmäla ditt intresse och få förtur till biljettsläppet. Här finns mer information om Årets Unga Företagare!

Fler nyheter från Företagarna