För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kalle Gustafsson är Årets Unga Företagare i Södermanland 2021

Publicerad 17 jun 2021
I dag utsågs Kalle Gustafsson med sitt företag, Impera Bygg Nyköping AB, till Årets Unga Företagare i Södermanland 2021. Utmärkelsen går till denna unga framgångsrika företagare på orten som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i verksamheten.

Priset Årets Unga Företagare delas ut av organisationen Företagarna och går till en entreprenör under 35 år som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.  

Så här motiverade juryn utnämningen: 

Årets Unga Företagare i Södermanland har på kort tid genom ett starkt driv och innovativt tänkande lyckats etablera sig i en traditionell bransch. Vår vinnare har lämnat de traditionella pappersritningarna bakom sig och visualiserar byggprocessen och det färdiga resultatet genom 3D-ritningar. Med en bred kompetens som sträcker sig från design och arkitektur till snickeri och ett tydligt arbetssätt skapar vår vinnare en trygghet för kunderna.   

Trots sin ungdom har företaget redan hunnit profilera sig genom att utses som Årets Nyföretagare 2018 och därefter arbetat fram en stark tillväxt och ökat omsättningen med drygt 200%.   

Årets Unga Företagare i Södermanland 2021 är Kalle Gustafsson, Impera Bygg Nyköping AB.  

Med titeln i sin hand som Årets Unga Företagare i Södermanland har Kalle Gustafsson nu chansen att ta hem den prestigefyllda titeln som Årets Unga Företagare i Sverige. Riksfinalen går av stapeln den 15 oktober 2021 och hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Redan nu kan du anmäla ditt intresse och få förtur till biljettsläppet. Här finns mer information om Årets Unga Företagare! 

Fler nyheter från Företagarna