podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Jonas Bergström är Årets Företagare i Västmanland 2021

Publicerad 7 jun 2021
I dag utsågs Jonas Bergström, TB printsolution AB, till Årets Företagare i Västmanland. Jonas är en framgångsrik företagare som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i sin verksamhet.

Priset Årets Företagare delas ut av organisationen Företagarna till en företagare som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.  

Så här motiverade juryn utnämningen: 

Årets Företagare i Västmanland har med en stark drivkraft tagit familjeföretaget till en ledande position på marknaden genom att gå från ett traditionellt sätt att arbeta till att erbjuda sina kunder helhetslösningar.  Vår vinnare har genom sitt tydliga ledarskap skapat en arbetsplats för de anställda att längta till och är en stabil partner för sina kunder. Med kärlek till färg, kreativa lösningar och hållbara val har vår vinnare, de senaste tio åren, lyckats skapa en riktig framgångssaga med en tredubblad omsättning och en vinstmarginal som utmärker sig i branschen. Kvalitet, hållbara val och lösningar samt perfekt resultat är ledord som genomsyrar hela verksamheten.  

Årets Företagare i Västmanland är Jonas Bergström, TB Printsolutions AB. 

 

Med titeln i sin hand som Årets Företagare i Västmanland har nu Jonas Bergström chansen att ta hem titeln som Årets Företagare i Sverige. Riksfinalen går av stapeln den 15 oktober 2021 och hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Redan nu kan du anmäla ditt intresse och få förtur till biljettsläppet. Här finns mer information om Årets företagare 

 Juryn för Årets Företagare i Västmanland 2021 bestod av:  

  • Niclas Sigholm, Sigholm Tech AB, Årets Företagare i Västmanland 2020 
  • Mathias Bardland, ledamot, Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län
  • Kerstin Aviander, projektledare Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län
  • Bengt Bengtsson, ordförande Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län
  • Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län
Fler nyheter från Företagarna