podcast news play företagaren I media förmån

Emilia Lundgren är Årets Unga Företagare i Uppsala län 2021

I dag utsågs Emilia Lundgren med sitt företag, Emilia L AB, till Årets Unga Företagare i Uppsala län 2021. Utmärkelsen går till denna unga framgångsrika företagare på orten som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i verksamheten.
Publicerad 15 jun 2021
Emilia Lundgren

Priset Årets Unga Företagare delas ut av organisationen Företagarna och går till en entreprenör under 35 år som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.  

Så här motiverade juryn utnämningen: 

Årets Unga Företagare i Uppsala län har genom sin målmedvetenhet och driv gått emot det traditionella inom branschen och har anställt egen personal. Med ett stort engagemang för sitt yrke är hon en förebild genom som tar emot och utbildar elever för branschens fortsatta utveckling. Vår vinnare har även ett stort engagemang inom sitt branschförbund och siktar i framtiden på att bli lärare inom sitt yrke. En sann förebild på så många sätt.  

Årets Unga Företagare i Uppsala län är Emilia Lundgren, Emilia L AB.   

Med titeln i sin hand som Årets Unga Företagare i Uppsala län har Emilia Lundgren nu chansen att ta hem den prestigefyllda titeln som Årets Unga Företagare i Sverige. Riksfinalen går av stapeln den 15 oktober 2021 och hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Redan nu kan du anmäla ditt intresse och få förtur till biljettsläppet. Här finns mer information om Årets Unga Företagare! 

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.