headphones newspaper video-player

Vem blir Årets Företagare i Håbo?

Företagarna Håbo delar ut Årets Företagare för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha. Ta chansen och var med och rösta fram vem som ska bli Årets Företagare i Håbo. Röstningstiden har gått ut!
Publicerad 21 apr 2021

Malin_640.jpg

InfraGeoTech AB

Ledord: Engagemang

För sju år sedan startade Malin Bergman Solming InfraGeoTech som erbjuder tjänster inom mätteknik och projektering med fokus på teknik, kompetens och kvalitet. Bolaget har haft stabil tillväxt från start och Malin är nominerad för sitt fantastiska engagemang i Håbo Kommun, både för samhällsfrågor, andra företagare och för sina medarbetare. Malin driver ett framgångsföretag och är god förebild för andra företagare.

Mälarlås AB_670.jpg

Mälarlås AB

Ledord: Service

Christer Vestin (tv bland övriga medarbetare) startade bolaget 2010 med tanken att driva det som ensam låssmed.  Idag är de fyra anställda och arbetar över ett stort geografiskt område. De arbetar mot både företag och privatpersoner. Arbetet som låssmed innebär att man måste kunna ställa om, då det ständigt dyker upp oförutsedda händelser. Företaget sponsrar flera av Håbos idrottsföreningar inom olika idrotter. Christer är en flexibel och glad låssmed som alltid finns där för kunden.

 

Modinexpo AB.jpg

Modinexpo AB

Ledord: Kreativitet och Lösningsorienterad

Mattias Modins tanke var att jobba med mässor och att bygga montrar. Men strax efter start kom Corona och lamslog branschen så Mattias fick tänka om… och idag består verksamheten till stor del av snickeri och byggnadsrenovering. Allt från klädbutik på Gotland till glasskiosk på bröllop. Detta verkar vara ett vinnande koncept, då bolaget expanderar och antalet anställda ökar.

Du kan rösta här på din favorit senast tisdagen 20/4.

Juryn består av Anna-Lena Holmström på Svenskt Näringsliv, Mikael Ramnö på Almi Uppsala, Susanne Lund på Handelsbanken Bålsta, Anders Strömberg på Sparbanken Bålsta och Tomas Lyckåsen på Lyckås måleri AB, vinnare av Årets Företagare 2019.

 

Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor