För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Äntligen! Här är de nominerade till Årets Företagare i Enköping

Publicerad 9 apr 2021
Företagarna Enköping delar ut Årets Företagare för att vi vill lyfta fram människorna bakom företagen. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.

Och de nominerade är...

Therése Bäck och Linda Vahlsten, Tottes Hår är nominerade på grund av att de vågade klippa till, och nysatsa i en bransch där de är många som slåss om kunderna. De har lyckats ta sitt företag till en ny nivå, trots den pandemi som råder. De båda är sanna förebilder. 

Henrik Andersson, G Construct är nominerad för sitt starka driv som entreprenör. Han omsätter idéer till verklighet och har därmed skapat många arbetstillfällen i Enköping. Han är även initiativtagare till föreningen Victoria, vars syfte är, att ge barn med särskilda behov, möjligheten att "Utveckla sitt allra bästa jag". En sann förebild. 

Murisa och Elvir Blazevic, Allas vård och omsorg,  är nominerade på grund av sitt starka engagemang och entreprenörskap. De har skapat många nya arbetstillfällen i Enköping och de ser alltid människan i första hand. Genom sitt engagemang i den pandemin som råder har de ställt om, tänkt nytt och är verkligen sanna förebilder. 

Fler nyheter från Företagarna