headphones newspaper video-player

Aron Anderson gav oss ny motivation

Hur ska man motivera sig när det är tufft och man nästan vill ge upp? Hur ska man få inspiration i nya tider och hur gör man för att lägga upp en bra framgångsstrategi?
Publicerad 28 apr 2021

Det fick närmare ett par hundra deltagare lyssna på under Aron Andersons inpirerande webbinar som sändes den 27 april av Företagarna Mälardalen Stockholms län tillsammans med Företagarna Young.

Inspirationsföreläsningen handlade om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia fick vi även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Mental inställning är något som Aron lägger stor vikt vid.

Stort tack för en inspirerande timme med dig Aron!

För dig som missade sändningen finns den nu att se här (tom 11 maj)
https://aronanderson.se/foretagarna 
Password: aronforetagarna

Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor