headphones newspaper video-player

Här är Årets Unga Företagare i Uppsala län!

Företagarna Stockholm-Mälardalen är glada över att nu kunna presentera Årets Unga Företagare i Uppsala län. I år går priset till två entreprenörer som visar på att det går att visa på stark tillväxt samtidigt som man tar hänsyn till den så viktiga hållbarhetsaspekten. Vi säger grattis till Linus Werner och Hugo Larsson, som driver företaget Save by Solar AB!

Årets vinnare blev överraskade av Företagarna Stockholm-Mälardalens regionchef Thomas Byström och lokalföreningsordförande Monica Hedberg, som delade ut blommor, diplom och statyett.

Härnäst väntar en riksfinal, där Linus och Hugo ställs mot vinnare från hela Sverige. Givetvis önskar regionen våra vinnare all lycka såväl där, som i deras fortsatta företagarresa!

Juryns motivering löd:
Runt om i landet ser vi att allt fler företagare inte enbart drivs av att skapa företag baserat på bra idéer, utan det ska även gå att konkret peka på samhällsnytta som företaget skapar.

Detta driv kommer tveklöst från många av de unga företagare som växt upp i ett samhälle där frågor kring mänskliga rättigheter, social hållbarhet och klimatfrågor ständigt är på agendan. Årets vinnare är inget undantag.

Med målsättningen att driva på utvecklingen mot en förnybar värld hjälper dem kommersiella verksamheter att röra sig i rätt riktning, mot solel och en bättre värld.

Juryn bestod av:
Thomas Byström, regionchef, Företagarna Stockholm-Mälardalen
Bengt Bengtsson, ordförande, Företagarna Stockholm-Mälardalen
Anna Bixon, ledamot, Företagarna Stockholm-Mälardalen
Mathias Bardland, ledamot, Företagarna Stockholm Mälardalen
Maria Blomberg, ordförande, Företagarna Hallstahammar-Surahammar
Viktor Schmidt, regionsamordnare, Företagarna Stockholm-Mälardalen

Partners 2020
Utställare 2020