För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Enköping har utsetts

Publicerad 21 maj 2020
Christopher Inerud och Fredrik Tapper, Taksäkerhetsmontörerna i Mälardalen, är Årets Företagare i Enköping. Med säkerheten som grundbulten så tar de sig an stora som små uppdrag för att på ett sett skapa ett tryggt arbetsmiljöklimat för byggföretagen. Med en helhetslösning på byggställningar så gör de det enkelt, smidigt, mer ekonomiskt och säkert för kunden i sin vardag.

Juryns motivering:

Vinnaren av Årets Företagare i Enköping 2019, har genom att ta säkerheten till nya nivåer utvecklat ett företag, vars lönsamhet ökat från år till år. Därmed har de blivit en betydande arbetsgivare för kommunen. De har också med sin skickliga marknadsföring, synliggjort säkerhetsfrågorna inom byggbranschen. Med sitt stora lokala samhällsengagemang är de med och bidrar till en tryggare kommun och ett starkare föreningsliv. Tillsammans har det ett starkt driv, som gör att de är goda förebilder för andra företagare.

Fler nyheter från Företagarna