headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Årets Företagare i Västmanland är utsedd!

Onsdagen den 3 juni delades priset till Årets Företagare i Västmanland ut vid Västerås slott. Företagarna Stockholm-Mälardalen gratulerar Niclas Sigholm, grundare och ägare av Sigholm Tech AB till priset Årets Företagare i Västmanland 2020!
Publicerad 3 jun 2020

Vid en trevlig tillställning på Västerås slott, där bland annat Landshövdingen i Västmanlands län, Minoo Akhtarzand deltog, fick Niclas ta emot sitt pris. På plats för att gratulera vinnaren var även Företagarna Stockholm-Mälardalens ordförande, Bengt Bengtsson, samt Företagarna Stockholm-Mälardalens regionchef, Thomas Byström.

Motiveringen från juryn löd som följande:

”Årets Företagare driver sin snabbt växande verksamhet med fokus på hållbar utveckling och innovativ teknik. Visionen är ett trivsammare Västerås och en bättre värld. Med sin förmåga att skapa smarta kundlösningar, bygga en stark företagskultur och göra skillnad i samhället är drömmen snart verklighet. Och vem vet vad som spawnar härnäst?

Som vinnare i Västmanland går nu Niclas vidare till riksfinalen av Årets Företagare, som äger rum i Stockholms stadshus den 16 oktober. Vi önskar honom varmt lycka till och hoppas även i närtid kunna träffas för en längre intervju, för att mer ingående få höra hans reflektioner kring utmärkelsen.

Läs mer om Niclas och hans företag här!


Mer från hela Sverige


Krönikor

Tema: LAS


Coronakrisen