För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vem blir Årets Företagare i Enköping 2019?

Publicerad 23 apr 2020
Den 20 maj klockan 15:00 kommer vi att tillkännage vem som kammar hem det prestigefyllda priset som Årets Företagare i Enköping 2019.

Företagarna Enköping vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter. Bättre affärer leder till tillväxt som bidrar välståndet för hela samhället. Passa på att nominera dig själv eller någon du känner. Årets Företagare i Enköping kvalificerar sig till regionfinalen där Årets Företagare i Uppsala län utses. Länsvinnaren får sedan tävla i den stora riksfinalen i oktober då Årets Företagare i Sverige ska utses. 

De nominerade är....

TorbjörnRosling-AckesFärgcenterAB.jpg
Torbjörn Rosling 

 Ackes Färgcenter 

Torbjörn Rosling driver färghandel som sätter kulör på Enköpingsbornas hem. Med sin kunniga personal på färg, tapeter mm och med sin utmärkta service gör att kunden hamnar i fokus. Butiken har en god lönsamhet och ett stort samhällsengagemang.

 

MariaEnvall-EnkFöretag-o-HemkänslaAB.jpg
Maria Envall
 Enköping Företag- och Hemkänsla

Företaget jobbar med städservice både till privatpersoner och företag. Med många nöjda kunder tack vare den duktiga personalen så hjälper de till att underlätta den stressiga vardagen för många. Att hålla rent och se till att golven är skinande blanka är inget problem för Företag och hemkänsla

 

ChristopherInerud-FredrikTapper-Taksäkerhetsmontörerna-i-MälardalenAB.jpg
Christopher Inerud och Fredrik Tapper 
Taksäkerhetsmontörerna i Mälardalen 

Med säkerheten som grundbulten så tar de sig an stora som små uppdrag för att på ett sett skapa ett tryggt arbetsmiljöklimat för byggföretagen. Med en helhetslösning på byggställningar så gör de det enkelt, smidigt, mer ekonomiskt och säkert för kunden i sin vardag.

Fler nyheter från Företagarna