headphones newspaper video-player

Festligt och uppskattat!

Juryn för att utse Årets Företagare i Nyköping och i Oxelösund 2018 hade många spännande och värdiga kandidater att ta ställning till. Men det var en enig jury som till slut bestämde sig för två företagare som visat sig väl leva upp till Företagarnas kriterier. Priset till Årets Unga Företagare delades ut i samband med Näringslivets Dag och till Årets Företagare i samband med MINO-galan. Båda aktiviteterna på Sunlight i Nyköping.

Motivering Årets Företagare Nyköping 2018

Det startade ett företag för 22 år sedan som, genom att hjälpa företag berätta sin historia, utveckla, designa och planera sin närvaro i Cyberrymden, utvecklats stadigt och framgångsrikt. En företagare som ser vikten av ett Win, Winförhållande till personal där arbetsmiljö och framgång går hand i hand. Här ser man vikten av en brädd i sin produktportfölj och strategiskt tänkande för att bära kundens webbkommunikation på ett professionellt sätt. Årets företagare Nyköping är: Philip Saltskog Tankbar AB

Motivering Årets Företagare Oxelösund 2018

En ung energisk företagare som tagit över och driver familjeföretaget. Genom att minska exponering mot gamla och minskande marknader och därmed ändra inriktning till en växande marknad inom hästsporten så har företagaren visat mod och handlingskraft och skapat en stark ekonomisktillväxt på 8 år. Företaget erbjuder en bred och växande produktportfölj till hovslagare och hästägare. Årets företagare Oxelösund är: Peter Eriksson AB Farming

Motivering Årets Unga Företagare Nyköping Oxelösund 2018

Här har vi ”bönorna” som experimenterar med både smaker och färger. Med en verksamhet som varit i gång ganska precis 1,5 år kan man verkligen säga att det har skapats något nytt som gett både en upplevelse och är efterlängtad.

Resan de gjort har visat sig vara riktigt framgångsrik. På kort tid har man lyckats skapa ett nytänk inom både hälsa och mat. I fokus står att använda sig av närproducerade produkter.

Här kan man i mysig miljö sitta och hänga med en enkel rawfood-fika eller en härlig vegetarisk lunch eller varför inte en smakupplevelse med vänner på kvällen. Årets Unga Företagare är systrarna Robyn och Nadine Nordlund som driver Mårtens Hus. 

Philip Saltskog, Året Företagare i Nyköping.jpg

Philip Saltskog, Årets Företagare 2018 i Nyköping och föreningens ordförande Ulrika Juul. Foto: Lindblads Studio.

Årets Företagare Oxelösund.jpg

Årets Företagare i Oxelösund, Peter Eriksson, tillsammans med juryns ordförande Catarina Hagstrand och föreningens ordförande Ulrika Juul. Foto: Lindblads Studio.

Årets Unga Föreetagare.jpg

Företagarna Nyköping Oxelösunds ordförande Ulrika Juul delade ut utmärkelsen till systrarna Nadin och Robyn Nordlund. Foto: Kristin Mordal Spaarf.

Partners 2019
Utställare 2019