För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Misstagens mästare intog Strängnäs

Publicerad 17 okt 2017
På onsdagen rullade Sveriges populäraste turné in i Strängnäs. Vi har fångat några deltagares röster.
Misstagens mästare i Strängnäs.

På Misstagens Mästare samlas hundratals företagare och personer som är intresserade av företagande runt om i landet för att nätverka, göra affärer och lyssna till inspirerande talare som avslöjar hur man gör – och inte gör – för att lyckas som företagare.

På onsdagen var det Strängnäs tur. Efter en härlig nätverkslunch satte programmet igång. Superentreprenören Laila Bagge bjöd på misstag, framgångar och tips. Därefter äntrade Ylva Binder från dryckesföretaget Rhuby i Åkers Styckebruk scenen, följd av Jan Persson, grundaren av Kilenkrysset. Det hela avslutades efter flera givande programpunkter med Glada Hudiks grundare Pär Johansson. Här kan du se hela programmet.

Hur har dagen varit?

 

– Jättebra! Vi har fått se en bredd av personer. Man behöver inte vara gjuten i en och samma form för att lyckas, säger Susanne Holmberg och Ulrika Blom på Strängnäs kommun.

Susanne Holmberg och Ulrika Blom på Strängnäs kommun.

Peter Jansson på Muskelakuten i Torshälla. 

 Det har varit nyttigt. Man får en massa ideer under dagen. Ett jättebra arrangemang, säger Peter Jansson på Muskelakuten i Torshälla. 

Mot nya mål

Nu drar Misstagens Mästare vidare till Växjö 26 oktober och till Göteborg 9 november. Läs mer om de evenemangen här. 

Fler nyheter från Företagarna