För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare 2016 - Silverglans 2017

Publicerad 13 feb 2017
Vinnaren till Årets Företagare utsågs under Silverglans 10 års jubileum den 10 februari 2017 av Företagarna.
Magnus Andersson SPD AB

 

Vinnaren är: Magnus Andersson med företaget Scandinavian Pile Driving SPD AB!!

Stort grattis! Andersson går nu vidare till regionfinal där han har chansen att väljas ut till riksfinalen som går av stapeln i oktober i Stockholm då Årets Företagare Sverige 2017 koras. företaget bygger borrar och borriggar från idé till färdig produkt samt är med ända fram till arbetsområdet med utbildningar för maskinerna.

Motiveringen lyder:

Årets företagare i Sala har genom sitt nytänkande skapat en produkt och ett starkt varumärke som efterfrågas av marknaden världen över. Genom sin drivkraft har han byggt upp ett starkt, stabilt och lönsamt företag som i sin tur genererat många arbetstillfällen. Vägen till framgång är inte alltid så lätt men denna företagare har genom sitt engagemang, uthållighet och kämpaglöd visat att det går att bli framgångsrik.

Vinnare av priset Årets Företagare 2017 är: Magnus Andersson, Scandinavian Pile Driving AB.


På vår Facebooksida skriver magnus Andersson:

"Vi vann priset som årets företagare igår på Silverglans i Sala, priset delar jag gärna med våra duktiga leverantörer, våra kunder, och samarbetspartners, och alla som tror och trott på oss de här 14 åren de tagit att utveckla våra produkter och företaget SPD AB, eller de 23 åren sen jag startade firman när jag var 23 år gammal.
Och alla mina lojala och duktiga anställda och medarbetare som står vid min sida och alltid gör sitt bästa, jobbar, ställer upp för våra kunder till 110%, eller oftast mer.
Och allra mest Herman och Ilse som lever och levt med företaget dygnet runt i 23 år.
TACK!
Men....
Det här är bara början"

Till Sala Allehanda säger han:

- Jag tror inte att vi vinner. Det blir nog Dekalbolaget som tar hem det här, sade Magnus Andersson, vd på Scandinavian pile driving, när SA intervjuade honom på Silverglans. Men det blev inte alls som Magnus Andersson trott. I stället var det han och Scandinavian pile driving som belönades med det finaste priset - årets företagare.

Läs hela artikeln här...

Fler nyheter från Företagarna