För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Uppsala län 2016 utsedd!

Publicerad 23 sep 2016
Vi är glada över att kunna presentera en mycket stark kandidat till riksfinalen som går av stapeln i Stockholm stadshus den 14 oktober; Filip Tysander, för företaget Daniel Wellington AB!
bild: Filip Tysander, Daniel Wellington

PRESSMEDDELANDE 20160923

Företagarnas vinnare av Årets Företagare Uppsala län 2016 är utsedd

Vi är glada över att kunna presentera en mycket stark kandidat till riksfinalen som går av stapeln i Stockholm stadshus den 14 oktober; Filip Tysander, för företaget Daniel Wellington AB!
Tysander är Företagarna Uppsalas kandidat och utsågs till regionfinal i maj i år.


Juryns motivering lyder:

Årets Företagare har på kort tid skapat ett miljardföretag med exceptionell tillväxt och extremt god lönsamhet. Med ett nytänkande inom social marknadsföring har man lagt grunden till en kraftfull marknadsutveckling över hela världen. Daniel Wellington är inte bara ett företag utan även ett varumärke, som blivit en livsstil bland unga och gamla på fem kontinenter. Årets Företagare i Uppsala län är Filip Tysander, Daniel Wellington AB.

-          Daniel Wellington startade som ett projekt i en källarlokal på Skolgatan i Uppsala för fem år sedan och är idag ett av de snabbast växande klockföretagen i världen. Att ta emot pris för Årets Företagare i Uppsala, och därmed vara nominerad till Årets Företagare i Sverige, är en stor ära som jag delar med mina kollegor på Daniel Wellington, säger Filip Tysander, grundare av Daniel Wellington.

Juryn för regionfinalen har bestått av förra årets vinnare av Årets Företagare Sverige 2015
Pär Svärdson, Apotea samt Thomas Soneson, Montree AB och Bitte Ljungström, Vidilab AB.


Övriga regionfinalister som deltog:

Ulf, Joakim och Tobias Jansson Skadeservice i Östhammar AB, Östhammar; Leif Lind, Gårdsjö Älgpark AB och Himmelriket AB, Heby samt Theresa Östhammar, Patrik Larsson, Fjärdhundra Rör AB, Enköping.


Fakta Årets Företagare:

Företagarna delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.
Utmärkelsen Årets Företagare har en lång historia, precis som Företagarna. Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige som utses under Årets Företagargala i Stockholms stadshus. 

Fler nyheter från Företagarna