podcast news play företagaren I media förmån faq

Årets Företagare Sörmland 2016 utsedd!

Ett stort grattis till Årets Företagare Sörmland 2016 - Marie Pettersson på Mälarchark AB. På bilden Marie Petterson tillsammans med Charlotte Wall och förra årets vinnare i Sörmland Fredrik Stegborg.
Publicerad 28 sep 2016

Pressmedelande

Företagarna Mälardalen har idag utsett regionvinnaren till utmärkelse
Årets Företagare Södermanlands län 2016 – Marie Pettersson, Mälarchark AB!

Onsdag 28 september 2016, Kl. 14.30, Sörmlandsdagen, Strängnäs

Utdelare:
Charlotte Wall, Ledamot Företagarna Mälardalen samt Företagarna Sverige, Fredrik Stegborg, förra årets vinnare.

Jury bestod av:
Jonas Wullf, Jobbsökare Eskilstuna. Magnus Tegerup, Altitudo Nyköping. Kerstin Aviander, Företagarna Mälardalen


Företagarna Mälardalen och juryn är glada över att kunna presentera en stark kandidat som regionvinnare i Västmanland till riksfinalen för Årets Företagargala som går av stapeln i Stockholm stadshus den 14 oktober i år, Marie Pettersson, Mälarchark AB!

Utsågs tidigare i år av Företagarna Eskilstuna-Torshälla som lokalvinnare.

 

Motiveringen lyder:
Ett företag som har lyckats med den tuffa uppgiften att bygga sitt varumärke lokalt likväl som nationellt. Efter över 80 år i branschen är detta fortfarande ett starkt familjeföretag som arbetar hårt för att utveckla sin verksamhet, sina produkter, och sitt arbete inom miljö, jämställdhet och mångfald. Med gedigen yrkeskunskap och ett brinnande engagemang har Årets Företagare Sörmland utvecklat fantastiska produkter och är en god ambassadör för sin bransch. Med över 25 medaljer i bagaget för sina produkter, är det med stolthet vi presenterar Marie Pettersson på Mälarchark AB som vinnare av priset Årets Företagare Sörmland 2016.

 

Fakta Årets Företagare:
Företagarna delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.
Utmärkelsen Årets Företagare har en lång historia, precis som Företagarna. Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige som utses under Årets Företagargala i Stockholms stadshus. 

Läs också: http://ekuriren.se/jobbpengar/1.4405330-prisades-for-familjebok-som-hjalper-nyanlanda

 

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.