För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Många minglade på Gnesta Expo

Publicerad 13 okt 2015
Att flytta tillbaka mässan från tennishallen till Elektron gjorde att fler besökare hittade till Gnesta Expo. - Förra året kom det runt 600 personer totalt, nu nådde vi den siffran runt lunch, säger Anna Sandklef, näringslivschef i kommunen

- Syftet är att företagare ska kunna träffa varandra och nätverka och att visa upp sig för allmänheten och arbetssökande, säger Bo Gustavsson som är ordförande för  företagarna.

På lördagen myllrade det av människor inne på Elektron i Gnesta. Ett 40-tal utställare visar upp sina företag och varor och tjänster, intresserade Gnestabor kryssar mellan dem och barn springer mellan skålarna med bjudgodis. Utställarna är allt från fik till konsultverksamheter.

Men även utanför lokalen är det full aktivitet - utanför Elektron kan besökare äta mat från en food truck från Södertuna slott och utställare från byggbranschen visar upp sig, något som är nytt för i år.

 

Läs hela artikeln här   Södermanlands
Nyheter - 12.10.2015

Taggar
Fler nyheter från Företagarna