För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagargala i Tingsryd

Publicerad 1 mar 2024
Vilken trevlig näringslivsgala i Tingsryd där Årets Unga Företagare och Årets Företagare 2023 utsågs tillsammans med Näringslivet i Tingsryds kommun. Duktiga elever från AMB bjud på medryckande musik.

Årets Unga Företagare Tingsryd 2023
Rebecca Torstensson, Rebeckas klövvård AB - Stort Grattis!

Motiveringen lyder:

Årets Unga Företagare är en sann entreprenör som inte räds att jobba hårt i ett utmanande yrke och att möta varje kund personligt. Att ha flera verksamheter i gång parallellt

 för att bygga sitt varumärke och utöka verksamheten visar på ett starkt driv och en stor målmedvetenhet. Denna unga entreprenör har valt ett tungt och känslosamt yrke som hjälper både människor och djur och får samtidigt kämpa mot gamla fördomar med nya tekniker. Här har vi en person som skapar framtidshopp och inspirerar andra till att våga gå på okänd mark och driva eget.

Årets Företagare Tingsryd 2023
Johanna Haglund Jonathan Haglund, Kongamek
Stort Grattis!

Motiveringen lyder:

Att ta ansvar vare sig det gäller personal, närsamhället eller planeten som helhet är en central del av framgångarna för dessa internationella företagare. Här har en ny generation breddat och stärkt verksamheten som idag är global med en tillväxt på nästan 20 procent i snitt de senaste åren. Årets Företagare ser ett stort värde i att nätverka och samverka i kommunen för att öppna dörrar för nya drivna entreprenörer. Från att ha vuxit upp med söndagsmiddagar som blev personalmöten har dessa företagare lagt grunden för framtiden som onekligen ser väldigt ljus ut.

Priset togs emot av ledningsgruppen Kongamek

Fler nyheter från Företagarna