För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nöjd medlem i Företagarna

Publicerad 27 maj 2024
Nobelfestfloristen Maria Bolander i Växjö - nöjd medlem i Företagarna “Här träffar jag en massa kreativa och inspirande företagare"

Hon har gjort blomsterarrangemang till fyra Nobelfester och Kronprinsessan
Victorias bröllop. Men Maria Bolander brinner mest för floristvardagen och den egna blomsterbutiken, Söders Blommor i Växjö. Och för Maria är det en självklarhet att vara medlem i Företagarna.

-Här träffar jag en massa kreativa och inspirerande företagare att nätverka med ochjag kan snabbt och smidigt få experthjälp via hemsidan.

För Maria är det viktigt att nätverka. Och att vara med i rätt nätverk. Som medlem i Företagarna Växjö, Tingsryd, Lessebo försöker hon hinna gå så ofta hon kan på de inspirerande event som ordnas.

Som många andra småföretagare gör Maria det mesta i sitt företag som hon har
drivit i 31 år. Kontoret ligger vägg i vägg med rummet innanför butiken där Maria och hennes tre anställda skapar alla blomsterarrangemang till allt från nobelmiddagar och bröllop till vanliga växjöbor som vill unna sig vackra blommor.
Maria Bolander har flera gånger använt Företagarnas gratistjänster där du som
medlem till exempel har fri tillgång till juridisk expertis.

- Jag har fått juridisk rådgivning flera gånger och det är verkligen bra. Att till exempel hitta rätt blanketter är också en tjänst som jag använder. Det är enkelt och smidigt. Sedan har Företagarna en jättebra podd som jag varmt kan rekommendera.

Vilket är ditt bästa råd till den som funderar på att bli egen företagare?
- Håll i pengarna och försök att se möjligheter istället för hinder.

Fler nyheter från Företagarna