För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagsgala i Alvesta med prisutdelning

Publicerad 23 apr 2024
Vilken fantastiskt trevlig kväll vi hade i fredags när vi träffades på årets Företagsgala och umgicks, avnjöt en fantastisk middag och delade ut priser till många duktiga företagare!

Galan hölls i Kulturens Hus Alvesta  där ett flertal personer och företag prisades.

De stora vinnarna blev Gustav och Petter Reinholdsson och Reinholdson Sko, kanske för vissa mer kända som Mohedatoffeln, vilka tog titeln som Årets Företagare.

Gustav och Petter har på ett förtjänstfullt sätt övertagit, förvaltat och vidareutvecklat familjeföretaget, nu i femte generationen, till ett ledande och framgångsrikt skoföretag i Sverige, specialiserat på träskotillverkning, står det bland annat att läsa i motiveringen.

Men det var inte det enda priset som delades ut under kvällen. Årets Unga Företagare gick till Emilia Hildingsson och hennes företag Farmors, med följande motivering:

Emilia har på bara några få år förvandlat sin släktgård i Grimslöv, till ett mångfacetterat och välbesökt utflyktsmål! Genom sitt engagemang har Emilia försett sin Gårdsbutik med både egenproducerade produkter, liksom en mängd artiklar från lokala odlare och mathantverkare.

Dessutom delades det ut pris till:

Årets UF-företag - Apple Crisp UF

Årets Nyföretagare - Oskar Ekman, Arnuddens Byggnadsvaror

Årets Ambassadör - ASK Hockey 

Stort grattis till alla värdiga vinnare!

Fler nyheter från Företagarna