För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Konsulttimmen fortsätter ett halvår extra – 2023-06-30

Publicerad 6 dec 2022
1 januari 2023 öppnar vi åter för nya ansökningar.

Vi har nu nöjet att berätta att den omtyckta satsningen Konsulttimmen har beviljats förlängning ytterligare ett halvår, fram till och med 2023-06-30. Hela 96 procent av företagen som nyttjar Konsulttimmen anser att rådgivningen anpassas efter deras behov!

Genom Konsulttimmen kan småföretagare i Kronoberg få kostnadsfri expertrådgivning. Företagen erhåller sex kostnadsfria timmar och väljer mellan ca 30 lokala konsulter. Rådgivningen utförs av kvalificerade experter som valts ut och upphandlats av Region Kronoberg. Den enda motprestationen är att fylla i några enkätsvar så att vi kan göra Konsulttimmen ännu bättre.

Konsulttimmen riktar sig till företag med F-skattsedel, oavsett bolagsform, har din ekonomi i balans och har 0 – 49 anställda. De områden som erbjuds för rådgivning följande:

1. Ekonomi och juridik
2. Marknadsföring och sälj
3. Ledning, organisationsutveckling och HR
4. IT och digitalisering
5. Produkt- och tjänsteutveckling samt import och export
6. Hållbar utveckling

Ansökan till Konsulttimmen sker via www.konsulttimmen.se Konsulttimmen finansieras av Region Kronoberg och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna