podcast news play företagaren I media förmån

Årets Företagare Lessebo 2021 är utsedd!

Daniel Sjöstrand tog hem den åtråvärda titeln Årets företagare 2021 i Lessebo kommun. Prisutdelning skedde vid näringslivsgalan som hölls i torsdags i Hovmantorps Folkets hus.
Publicerad 11 sep 2021
Årets Företagare Daniel Sjöstrand till vänster och Håkan Gunnarsson ordförande Företagarna Växjö-Tingsryd-Lessebo till höger.

Tack Karin Bååth med flera på Lessebo kommun för ett mycket trevligt event och till bland annat en av kvällens föreläsare Ulrika Sultan för en ögonöppnare när det kommer till teknik.

Slutligen, grattis till Daniel Sjöstrand på  som kammade hem det spektakulära och väl värda priset som Årets Företagare 2021. Grattis!

Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.