headphones newspaper video-player

Årets Företagare Tingsryd - Linder Aluminiumbåtar AB!

I fredags utsågs Årets Företagare Tingsryd, Cecilia Linder Fermnell och Jessica Linder på Linder Aluminiumbåtar AB.
Publicerad 22 mar 2021
Med motiveringen:
Genom en stark lokal förankring, en unik produkt, ständig produktutveckling, väl genomarbetad marknadsföring och en otrolig tillväxt 2020 så har de återigen visat sig värdiga utmärkelsen.
Grattis!
 
Linders Aluminiumbåtar tilldelades även 1989 denna utmärkelse, då var det Jessica och Cecilias pappa Lars-Göran Linder som fick priset. Att det dröjt så länge som 31 år innan priset återerövrades visar på att kommunen har ett rikt och starkt näringsliv med många medtävlare som håller över tid och generationer. Linders är ett lysande exempel på detta.
Årets Företagare delades ut av Karin Nilsson, Företagarna Växjö.
Som Årets Företagare i Tingsryd går man vidare till regionalfinalen som avgörs 1 september .
Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor