För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Jenny Stenberg är Årets Företagare i Uppvidinge!

Publicerad 14 jun 2021
Jenny Stenberg som driver Ica-butiken i Norrhult övrraskades av Ewald Strandberg, Företagarna Uppvidinge och Magnus Jonsson, Uppvidinge kommun när hon utsågs till Årets Företagare Uppvidinge 2020.
 
Motiveringen lyder:
"Årets Företagare Uppvidinge är en driven och energisk entreprenör som värnar om landsbygden och dess invånare. Ständiga förbättringar och moderniseringar har genomförts och en kraftig höjning av omsättningen talar sitt eget språk, kunderna är nöjda.
Nu görs nya satsningar för ortens invånare i och med att Årets Företagare bygger padelhall med flera banor. En enad jury har nöjet att presentera Årets Företagare, Jenny Stenberg, Ludwicander AB."
 
- Jag blev så överraskad! Det här är väldigt stort för mig, jag blir nästan tårögd. Vad roligt, utbrast Jenny Stenberg efter att ha blivit överraskad med statyett, diplom och blommor under fredagen.
 

Utmärkelsen Årets Företagare går till en särskilt framgångsrik företagare på orten som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i verksamheten. 

Att få dela ut priset Årets Företagare  till duktiga företagare, som bidrar till vår kommuns välfärd är ett av de mest ärofyllda uppdragen som förtroendevald i Företagarna, säger Ewald Strandberg, ordförande i Företagarna Uppvidinge. Utmärkelsen Årets Företagare har delats ut i över 80 år av Företagarna. Kommunvinnarna samlas i nästa steg i en regionsfinal i Växjö den 1 september och alla de regionala vinnarna går sedan vidare till den stora finalen Årets Företagare Sverige som hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Totalt är det 21 regionfinalister som gör upp om den nationella titeln. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna