För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Stephanie Spindler Jonsson, MyPauze, som är med på listan över ”103 unga idéer”.

Publicerad 1 jul 2021
Vi har haft nöjet att prata med Stephanie, som berättar om sig själv och sitt företag nedan.

Vem är du?

Stephanie Spindler Jonsson, småländsk entreprenör från Älmhult. Har alltid drömt om att starta eget. Pluggade Affärsutveckling på Linnéuniversitetet (Enterprising & Business Development), har bott i Stockholm i 4 år och flyttade nyligen tillbaka till Småland, Växjö. Grundade bolaget MyPauze 2019 och påbörjade min företagsresa.

Vad gör ditt företag?

MyPauze är ett svenskt varumärke som grundades med visionen att hjälpa människor att minska skärmtid, öka närvaro och skapa hälsosammare digitala vanor. Vi tröttnade helt enkelt på allt mobilscrollande och bestämde oss för att utveckla en produkt som ger dig mer tid till det du värdesätter mest. Vi vet hur svårt det är att sluta scrolla. Och därför utvecklade vi ett konkret hjälpverktyg att bryta denna vana. Våra signalblockerande fodral för mobil och surfplatta blockerar alla signaler och vibrationer och underlättar mobilfria stunder. Vi riktar oss både till skolor, företag och privatpersoner och har anpassade produkter för de olika målgrupperna, till skolor hjälper våra mobilhotell till att skapa arbetsro och hjälper eleverna att fokusera på lektionstid.

Vad ser du som din största utmaning i företaget?

Den största utmaningen är att lansera och utbilda människor i att börja använda en ny produkt som inte finns på marknaden och som ingen känner till.

Vad gör du på fritiden när du inte driver företag?

Jag spenderar mycket tid med min familj och sambo. Har en stor passion för matlagning, löpning och min nyfunna hobby trädgård. Att resa och upptäcka nya platser är också ett stort intresse!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna