För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nätverksträff med speedway i Målilla

Publicerad 29 maj 2019
På eftermiddagen den 28 maj var det ca 70  företagare som tagit sig till Målilla för att titta på speedway. Men innan var det ett program med middag och uppdatering av det politiska läget. Att åka till Målilla och titta på en av  Dackarnas hemmamatcher är en tradition för Företagarna Alvesta. Den här gången hade även Hultsfred och Ljungby valt att delta. Nätverkande på hög nivå alltså!

Hela arrangemanget var väloljat. Cateringfirman som också har haft med oss på Företagarna att göra visste exakt vad som behövdes. De hade satt upp ett stort partytält precis i anslutning till entrén, där inledde vi vår kväll. God mat, god dryck och riktigt bekvämt för att vara mitt ute vid en motorstadio.

Under middagen föreläste Pontus Lindström, expert inom lokalt företagsklimat och brott mot företag, om det allmänna politiska läget i Sverige efter EU-valet och i efterdyningarna av riksdagsvalet. Diskussion kom igång kring olika frågor, dock var det stört frustration kring bensin och dieselpriserna just nu och målet att alla bilar skall vara eldrivna inom kort. Inte ett mål man i våra regioner tror är möjligt om man inte planerar och förklarar vad man skall göra åt den just nu rådande infrastrukturen som gör att man behöver bilen.

Därefter promenerde vi upp till motorstadion och avnjöt 15 heat av full fart. Dackarn kunde tryggt ta hem en seger mot Lejonen på 4 poäng.

Fler nyheter från Företagarna