För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Kronoberg 2019

Publicerad 18 jun 2019
Idag 18 juni delade Landshövding Ingrid Burman ut priset Årets Företagare Kronoberg. Priset går till Magnus Lundin, Daniel Hylse och Andreas Carlsson Academy of Music and Business Education Tingsryd AB

– Våra pristagare är en utmärkt förebild för Kronobergs företagande och en mycket värdig vinnare som sätter individerna/eleverna i fokus för att få dem att prestera på topp, säger Frida Boklund, regionchef Företagarna.

– Kreativitet och förmågan till förnyelse förenar årets finalister. Framgångsrika och innovativa företag är en förutsättning för att Sverige och Kronoberg ska fortsätta utvecklas, säger Landshövding Ingrid Burman.

Juryns motivering:

Med kärlek, nytänk och hårt arbete sätter vår vinnare region Kronoberg och sin kommun på världskartan.

 Med fullt fokus på individen och med ett personligt bemötande skapar de starka relationer till sina kunder och ger dem exakt vad de behöver plus det där lilla extra för att prestera.

 Företaget förädlar människor, låter dem växa och blomma ut. Vår vinnare har skapat jobbtillfällen inom en mycket smal nisch.

 Med ett ledarskap som leder till “A BETTER ME” har många olika personligheter kommit ut som fullfjädrade artister.

 Vi hyllar vår vinnare med orden “Talang föds man med - Framgång är hårt arbete”.

Vinnarna går nu direkt till den stora nationella finalen i Stockholm den 11 oktober och tävlar om Årets Företagare Sverige 2019.

Fler nyheter från Företagarna