För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ny ordförande i Företagarna Uppvidinge!

Publicerad 12 apr 2019
Catarina Bäckstrand är ny ordförande i Företagarna Uppvidinge.

Tidigare i mars valdes Catarina Bäckstrand till ny ordförande i Företagarna Uppvidinge. Catarina driver företaget Entirety som sysslar med terapeutisk behandlingar av olika slag. Dessutom utbildar hon i olika kurser för certifiering i behandlingssätt som syftar till kroppslig såväl som fysiskt välmående. Catarina brinner för soloföretagares situation och av att skapa starka nätverk som ger affärer och energi. Catarina är även kommunikatör i Svenska Kyrkan.
 
”Jag har många gånger tänkt att bli mer engagerad i Företagarna men det har liksom inte blivit av. Därför blev jag väldigt glad när valberedningen frågade mig om jag kunde tänka mig att engagera mig nu. Det skall bli roligt att träffa fler likasinnade och få arbeta tillsammans med den nya styrelsen i föreningen.” säger Catarina Bäckstrand.

”Vi är glada att Catarina med sin erfarenhet av företagande och kommunikation kommer vara med och driva Företagarnas arbete framåt och påverka Uppvidinge i en mer företagarvänlig riktning”, säger Frida Boklund.


Taggar
Fler nyheter från Företagarna