För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare & Årets Unga Företagare i Vimmerby

Publicerad 15 apr 2024
I fredags gick årets Vimmerbygala av stapeln på hotell Ronja.

Galan bjöd på guldglans och det delades ut många priser, bland andra till Årets Företagare och Årets Unga Företagare.

Priset Årets Unga Företagare gick till Hampus Weth Wolmeryd, Vimmerby Camping AB

Motiveringen lyder:

Genom sitt engagemang och sin kreativitet har Årets Unga Företagare i Vimmerby 2023 lyckats väcka intresse och skapa en positiv atmosfär i kommunen. Denna företagare inspirerar andra unga att våga satsa på sina idéer och visioner.

Genom att driva anläggningen på ett innovativt sätt och erbjuda aktiviteter både för barn och hundar har denne företagare lyckats locka besökare och skapa en levande och attraktiv plats för både lokalbefolkning och turister. Med olika initiativ och evenemang har företagaren dessutom bidragit till att främja sammanhållning och gemenskap.

Årets Unga Företagare är en förebild och en inspiration för andra unga entreprenörer, och visar med sitt engagemang och sitt driv att ingenting är omöjligt att uppnå.

Till Årets Företagare Vimmerby 2023 utsågs Staffan Samuelson, Oxgården i Vimmerby AB

Motiveringen lyder:

Med fokus på lokalt bedriven verksamhet har Årets Företagare bidragit till branschens och bygdens utveckling i snart 20 år. Genom sann entreprenörsanda har företagaren byggt upp en verksamhet med stabil tillväxt och god lönsamhet.

Mellan lek och trädgård har man utvecklat en genuin och omfamnande anläggning med lantkänsla mitt i stan.

På senare år har en mycket lyckad och hållbar satsning breddat verksamheten och berikat närområdet för både inresta och bofasta. Genom att ta tillvara det som annars fallit bort bidrar företagaren till upplevelser för alla sinnen i en historisk lantlig idyll.

Årets företagare är stark som en oxe, honom tar man inte musten ur!

Stort grattis till er och varmt välkomna till regionfinalen i Kalmar den 20 augusti!

Fler nyheter från Företagarna