podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ny ordförande i Företagarna Västervik

Publicerad 27 sep 2023
Anna Blom tar över ordförandeklubban i Företagarna Västervik när Susanne Stackelberg avgår.
Avgående ordförande Susanne Stackelberg till vänster och Anna Blom, Företagarna Västerviks nya ordförande

Anna Blom driver det nystartade företaget Anna Blom Consulting AB, med huvudsaklig inriktning på strategisk rådgivning åt VDar och motsvarande chefspositioner samt styrelser. Hon innehar också ett antal styrelseuppdrag, såsom ex styrelseordförande i Almi Företagspartner i Kalmar län.

Annas bakgrund är som VD och högre chefspositioner i större företag, senast som vd för Länsförsäkringar Kalmar län och hon har också stor erfarenhet av styrelseuppdrag, både som ordförande och ledamot. I botten är hon jurist.

- Jag är engagerad i många olika nätverk och samverkar gärna tillsammans med andra. Jag brinner för lokal och regional utveckling och för att arbeta i uppdrag där jag också har möjlighet att bidra till samhällsnytta. Vidare så är jag engagerad i jämställdhetsfrågor utifrån ett näringslivsperspektiv. Privat bor jag med min familj i centrala Västervik och vi har en liten stuga i skärgården. Jag ser mycket fram emot detta uppdrag och att tillsammans med medlemmarna skapa förutsättningar för ett bättre företagsklimat, säger Anna Blom.

Vi riktar ett stort tack till Susanne Stackelberg för hennes engagemang i Företagarna Västervik och önskar henne lycka till med sina nya uppdrag.    

- Jag är väldigt glad att Anna Blom tar över ordförandeklubban och tillsammans med en drivande och kunnig styrelse fortsätter arbetet med att stötta kommunens företagare och medverka till ett näringslivsklimat anpassat till framtida behov och utvecklingsmöjligheter, säger Susanne Stackelberg avslutningsvis.  

Taggar
Fler nyheter från Företagarna