podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Anna Blom, nyvald ordförande Företagarna Västervik

Publicerad 7 sep 2023
Idag valdes Anna Blom vid ett extra medlemsmöte till ny ordförande i Företagarna Västervik.

Vem är Anna Blom?

Jag driver det egna bolaget Anna Blom Consulting AB, där jag huvudsakligen agerar strategisk rådgivare åt VDar och motsvarande chefspositioner samt styrelser. Jag innehar också ett antal styrelseuppdrag, såsom ex styrelseordförande i Almi Företagspartner i Kalmar län.

Min bakgrund är som VD och högre chefspositioner i större företag, jag var senast vd för Länsförsäkringar Kalmar län och har också stor erfarenhet av styrelseuppdrag, både som ordförande och ledamot. I botten så är jag jurist.

Jag är engagerad i många olika nätverk och samverkar gärna tillsammans med andra. Jag brinner för lokal och regional utveckling och för att arbeta i uppdrag där jag också har möjlighet att bidra till samhällsnytta. Vidare så är jag engagerad i jämställdhetsfrågor utifrån ett näringslivsperspektiv. Privat bor jag med min familj i centrala Västervik och vi har en liten stuga i skärgården.

Jag ser mycket fram emot detta uppdrag och att tillsammans med medlemmarna skapa förutsättningar för ett bättre företagarklimat!

Vi hälsar Anna Blom välkommen som ordförande i Företagarna Västervik och tackar samtidigt avgående ordförande Susanne Stackelberg för ett väl utfört arbete i  föreningen och för engagemang och gott samarbete! 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna