För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nystartade nätverk i Torsås!

Publicerad 9 mar 2023
Igår träffades för första gången på Möre Hotell företagare med 0-3 anställda som kommer att utgöra det nya Micronätverket i Torsås.

Vi i Företagarna Torsås har precis startat upp två nätverk dels Lean-nätverket och nu också Micro-nätverket, som riktar sig till företag med 0-3 anställda, säger Lena Ovesson, ordförande i Företagarna Torsås.    

Lean-nätverket passar främst de företag som har någon form av produktion, till exempel inom lantbruk eller industri. Syftet är att träffas hos de medverkande företagen och tipsa varandra om hur man kan minska sina slöserier och öka kundnyttan. Företag som arbetat på detta sätt blir mer konkurrenskraftiga och lönsamma.

Micro-nätverket riktar sig till de mindre företagen med 0-3 anställda. Syftet är att lära känna varandras verksamheter för att se om möjligheter till samarbete finns till exempel B2B.

Finns intresse att delta i något av nätverken maila till torsas@foretagarnas.se

 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna