För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Anna Flink - Välfärdsstrateg i Kalmar

Publicerad 26 jan 2023
Kalmar kommun har fått en ny resurs genom Anna Flink, välfärdsstrateg. Ett viktigt uppdrag som syftar till att skapa legala strukturer och en trygg stad med trygga medborgare.

Hej!

Mitt uppdrag är att bidra till att Kalmar har legala strukturer som ger trygg stad med trygga medborgare. Jag har titeln Välfärdsstrateg och detta är med anledning av den erfarenhet och kunskap jag fått genom mitt arbete i Södertälje där arbetet präglats av att öka kunskap om brott i välfärden med koppling till organiserad brottslighet. Jag bidrar gärna med min kunskap och mina erfarenheter för att vara ett stöd om du som företagare känner till eller behöver berätta om fenomen som kan kopplas till avvikelser med brott som grund. Jag tar gärna emot information eller bidrar med hur den organiserade brottsligheten såg ut inom de delar jag arbetade med tillsammans med polis och statlig myndighet i Södertälje. Mitt uppdrag i Kalmar är att bidra till att legala företag möjliggörs sund konkurrens fri från exempelvis svart arbetskraft, miljöbrott, pengatvätt eller annan illegal drivkraft.

Med Vänlig Hälsning

Anna Flink

Välfärdsstrateg

Kalmar Kommunkoncern

Anna.flink@kalmar.se

Mobil: 0724633215

Taggar
Fler nyheter från Företagarna