För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Nybro är utsedda!

Publicerad 20 apr 2023
Idag har Företagarna Kalmar-Nybro utsett Årets Företgare och Årets Unga Företagare i Nybro.
Marco Iu och Företagarnas Catharina Gimre

Det blev Marco Iu, Alemtek AB, som blev Årets Företagare 2022 i Nybro.

Motiveringen lyder:

Årets Företagare har genom att använda sig av den senaste tekniken inom maskininlärning och artificiell intelligens, kunnat erbjuda innovativa lösningar som hjälper företag att ta steget in i den digitala eran och möta framtidens utmaningar.

 Med en passion för teknik och innovation, har Årets Företagare vuxit till ett företag med en stark position på marknaden och har lyckats etablera sig som en pålitlig partner för sina kunder. Genom att kombinera teknisk kompetens med en stark företagskultur som präglas av hållbarhet och samhällsansvar, har Årets Företagare visat sig vara en förebild inom sin bransch.

Utmärkelsen Årets Unga Företagare i Nybro 2022 gick till Azad Ali, AXDsweden AB.

Azad Ali, AXDsweden AB

Motiveringen lyder:

Årets Unga Företagare har med en nästa omänsklig drivkraft och en vilja av stål tagit sig igenom utmaningar som få andra entreprenörer ens kan föreställa sig. 

Hen har genom att alltid våga och aldrig se hinder gått från att driva ett lysande företag till ett strålande företag som tar Sveriges guld och förädlar det till produkter av högsta kvalitet.

 Företagaren driver inte bara en lönsam verksamhet utan vi vet att inom en snar framtid står Företagaren inför en utbyggnad och expansion som kommer att sätta hens företagargärning på kartan för lång tid framöver.

Stort grattis och välkomna att tävla om titeln Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Kalmar län på residenset i Kalmar den 13 juni.

Fler nyheter från Företagarna