För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

En julhälsning och tack från barn på Länssjukhuset i Kalmar

Publicerad 29 dec 2022
Stort tack Företagarna Kalmar län för att ni ville hjälpa oss att ge barnböckerna om Kattsystrarna Wilda och Wilja till barn på Länssjukhuset i Kalmar under julen 2022!
Lekterapeut Anton provläser en bok.

Hej!

Vi vill skicka ett stort tack till Företagarna Kalmar län för att ni ville medverka i att ge våra barnböcker om Kattsystrarna Wilda och Wilja som utspelar sig i Kalmar och på Öland, till barn som är inlagda eller söker vård på Länssjukhuset i Kalmar över julhelgerna 2022. Över 20 företag ville vara med och ge barnen en lite ljusare sjukhusvistelse. Vi känner oss mycket tacksamma och ödmjuka för det, så stort tack!

Böckerna mottogs med glädje och tacksamhet på lekterapin på Länssjukhuset i Kalmar, den 22/12 då vi överlämnade böckerna.

Återigen, stort tack för att ni ville stötta vår idé.

Med önskan om en god fortsättning och ett gott nytt år!

önskar

Författarna Malin och Malin (Johansson och Albertsson)

Kattsystrarna HB

Nedan ett foto från när Malin J överlämnade böckerna till lekterapeut Anton på barn- och ungdomskliniken, Länssjukhuset i Kalmar.

Fler nyheter från Företagarna