För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nu är det klart vem som är Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Kalmar

Publicerad 29 apr 2022
Igår överraskades Johanna Elmqvist, Johannas Choklad AB, då hon blivit utsedd till Årets Företagare i Kalmar och Linus Ivelid, Textilgallerian, som utsetts till Årets Unga Företagare i Kalmar.
Årets Företagar i Kalmar, Johanna Elmqvist, Johannas Choklad AB

Det var Företagarna Kalmar-Nybro och Länsförsäkringar som stod för överraskningarna och delade ut priser till vinnarna. 

Årets Företagare i Kalmar, Johanna Elmqvist, Johannas Choklad AB.

 Motivering:

Johannas passion och kunskap tillsammans med ett stort driv gör det möjligt för många att kunna ta del av hantverksmässig perfekt choklad i alla dess former och smakvariationer. En häftig företagsresa där man vågar satsa på något man tror på, det är vi många som är tacksamma för!  Det driftiga teamet på Johanns Choklad jobbar med lokala råvaror och smaker som följer våra säsonger och högtider. Chokladintresset och viljan att ständigt utvecklas tillsammans med ett stort ansvarstagande där företaget tillverkar från utvalda kakaobönor och leverantörer så att vi alla kan få njuta av livet goda och med gott samvete!

Årets Unga Företagare i Kalmar Linus Ivelid, Textilgallerian.

Motivering:

Inget hem är komplett utan textil! Detta är något som Linus och det drivna teamet på Textilgallerian tagit fasta på. Textilgallerian har skapat förutsättningarna för att fler ska få tillgång till det allra bästa inom textil för sitt hem. Hos Textilgallerian är allt enkelt och lättillgängligt, med ett handplockat urval från leverantörer med högsta kvalitet. Alla människor är unika, detta leder till att inget hem är det andra likt. Med smarta lösningar och stort engagemang har Textilgallerian skapat en välmående plattform som är inspirerande för alla de kunder som söker kvalitati och unika textilier.

Fler nyheter från Företagarna